Yukarı
Çık

Makara elemanları

Makara elemanları

Malzeme: Gövde: poliamid cam küre takviyeli. Makaralar: POM. Cıvatalar: çelik. - Model: Gövde ve makaralar: siyah. Cıvatalar: galvaniz...

 

FOTO GALERİ

 

PDF GALERİ

 

ÜRÜNLER

    10450-1000

    10450-1100

    10450-2000

    10450-2100

Ürünler için;
   satis2@hidkom.com e-posta adresimizden
   +90 224 243 82 92 telefonumuzdan
bilgi alabilirsiniz.

Açıklama

Malzeme:

Gövde: poliamid cam küre takviyeli.
Makaralar: POM.
Cıvatalar: çelik.

Model:

Gövde ve makaralar: siyah.
Cıvatalar: galvaniz kaplama.

Bilgi:

Makara elemanları, istenen uzunlukta ve genişlikte makara hatları oluşturmak için uygundur. Tip B ve I alüminyum profiller ile uyumludur. Alt taraftaki yaylı kılavuz çıkıntılar sayesinde elemanlar üniversal olarak kanal 8 ve 10 için uygundur.

Sabitleme Form A
Gövde alt parçasını makaralarla alüminyum profilin kanalına yerleştirin. Gövde üst parçasını entegre edilmiş açma bulonu ile yerleştirin ve aşağıya bastırın. Açma bulonları ve kıskaçlar üzerinden makara elemanı, kanal içerisinde sabitlenir ve sıkıştırılır.

Sabitleme Form B
Gövde alt parçasını makaralarla alüminyum profilin kanalına yerleştirin. Gövde üst parçasını yerleştirin ve aşağıya bastırın. Cıvataların vurarak veya vidalayarak takılmasıyla makara elemanı kanal içerisinde sabitlenir ve sıkıştırılır.
Alternatif olarak, gövde alt parçasındaki kıskaçlar kırılabilir ve makara elemanı, cıvatalar ve blok somunlar aracılığıyla sıkı bir şekilde alüminyum profile vidalanabilir.

Çizim bilgisi:

1) Yan kılavuzlu

Özellikler:

RoHS

Tüm hakları saklıdır © 2024 Hidkom

SiteMap| Tasarım : interbim.com